Moderne landschap schilderijen

Ontdek de betoverende wereld van moderne landschap schilderijen

Kunstliefhebber, heb je ooit stilgestaan bij de betoverende schoonheid van een modern landschap schilderij? Die kleurrijke zonsondergangen, abstracte natuurbeelden en levendige rivierlandschappen die je meenemen naar een andere wereld. Het is alsof je door een venster kijkt naar een plek die zowel vertrouwd als volkomen nieuw is.

In deze wereld van snelle technologie en digitale kunst, is er iets bijzonder rustgevend aan het idee van een handgeschilderd landschap. Het is een herinnering aan de tijd waarin schilders urenlang in de natuur zaten om de perfecte scène vast te leggen. Laten we samen een duik nemen in deze boeiende wereld van modern landschap schilderij.

Moderne landschap schilderij kopen?

Verwen je zintuigen met een tijdloos kunstwerk, een modern landschapsschilderij gemaakt door Ronald Hunter. Aanschouw de zachte acrylverftinten en de lichte textuur. Hecht belang aan de hoge kwaliteit van het canvas waarop Ronald werkt, vervaardigd uit katoen en bevestigd op een houten frame. Er is een haak aan de achterkant voorzien, dus het schilderij kan direct aan de muur.

Aan elk detail is gedacht. Het kunstwerk is gesigneerd door de kunstenaar zowel op de voorkant met zijn initialen RH als aan de achterzijde. Een officieel Certificaat van Echtheid is bijgevoegd om de authenticiteit te waarborgen. Optioneel kan een lijst worden toegevoegd, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Extra zorg is besteed aan het behoud van het kunstwerk. Een UV spray wordt gebruikt om de kleuren levendig te houden en het canvas te beschermen tegen UV-straling. Verpakking en verzending worden met uiterste zorg uitgevoerd. Je kunt rekenen op een verstevigde kartonnen doos, diverse lagen noppenfolie en bij grotere doeken zelfs een houten plaat voor extra bescherming.

Enkele van de beschikbare werken in deze categorie zijn ‘Sea View Landscape’, ‘Blue Horizon’, ‘Boiling Bubbles Landscape’, en ‘Bright Blue Lines,’ elk met hun eigen unieke charme en prijspunt. Wereldwijde verzending is mogelijk en de levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Het is belangrijk om te weten dat alleen gecertificeerde koeriers worden gebruikt en dat een handtekening vereist is bij ontvangst.

Kies voor een modern landschap schilderij en voeg een vleugje serene schoonheid toe aan je ruimte.

Oorsprong moderne landschap schilderij

Het idee om de natuur als kunst te waarderen is in de loop van de menselijke geschiedenis blijven evolueren. Onze waardering voor landschapsschilderijen heeft zeker gewerkt om deze evolutie aan te drijven. Laat ons even terug gaan in de tijd.

Verandering in perspectief

In de 16e en 17e eeuw, was de natuur voornamelijk een achtergrond in kunstwerken, zelden de hoofdvogel van de show. Kunstenaars gaven voorrang aan portretten en historische scènes. Maar met de opkomst van de Romantiek, kreeg de natuurlijke wereld erkenning.

Invloed van de Romantiek

Tijdens de Romantiek in de late 18e en vroege 19e eeuw, namen kunstenaars afstand van de strakke conventies van de Verlichting. Ze keken naar de natuur voor inspiratie en expressie, dromend van ongetemde landschappen en woeste zeeën. Gepassioneerde weergaven van de natuur weerspiegelden de innerlijke emoties van de kunstenaar.

Opkomst van het landschap schilderij

In de 19e eeuw, met de opkomst van de Impressionisten en later de Expressionisten, werd het landschap een populair onderwerp. Kunstenaars gingen ‘en plein air’ – ze schilderden buiten, om de vegen van licht en kleur beter vast te leggen. Landschappen werden steeds abstracter, gevoed door de individualiteit van de kunstenaar.

Nu zijn moderne landschap schilderijen veelzijdig, variërend van minimalistische tot hyperrealistische stijlen. Ze vangen nog steeds de emoties van de kunstenaar, maar kunnen ook verbindende thema’s of commentaar op sociale en politieke situaties bevatten. Ontdek de wereld van moderne landschapsschilderijen en voeg een vleugje serene schoonheid toe aan je ruimte.

Impressionistisch landschap

Na de kleurrijke wereld van moderne landschapsschilderijen te hebben betreden, neemt dit gedeelte van het artikel je mee naar de tijd van het impressionisme. Het impressionisme, dat haar hoogtepunt bereikte in de late 19e eeuw, is nog steeds geliefd en wordt vandaag de dag nog steeds levend gehouden in kunstwerken. De lichteffecten, zachte kleuren, open compositie; de kenmerken van impressionistische schilderijen zijn onmiskenbaar.

Die tijd was een game changer voor kunstenaars. In plaats van enkel in hun studio te werken, gingen ze erop uit. Ze hadden toen eindelijk de vrijheid om de natuur direct te observeren en te schilderen in de open lucht. Dit opende de deur naar een nieuw soort realisme, een realisme dat de subjectieve perceptie van de kunstenaar integreert.

Impressionistische landschapsschilderijen komen nog altijd tot leven in de werken van vele bekende en minder bekende kunstenaars. Denk bijvoorbeeld aan de werken van Caspar David Friedrich, Heinrich Zille en Ferdinand Victor Eugène Delacroix. Deze kunstenaars geven ieder op hun eigen unieke manier vorm aan het impressionisme en drukken zo hun stempel op de kunstgeschiedenis.

Het kopen van een impressionistisch landschapsschilderij hoeft vandaag de dag geen aanslag te zijn op je portemonnee. Van special deals met prijzen vanaf 1755 tot 1834 EUR, zijn er opties voor een breed spectrum aan budgetten. En weet je wat nog beter is? De verzending is geheel gratis, ongeacht de grootte van het schilderij. Mocht het schilderij toch niet naar wens zijn, dan kun je het kosteloos retourneren.

Ontdek dus de wereld van het impressionisme en verrijk je leven met de schoonheid en diepte van deze bijzondere kunstvorm. Laat je inspireren door de prachtige natuur en geef je leefruimte een touch of artistry. Vergeet niet, echte schoonheid kent geen prijs.

De prijs van een moderne landschap schilderijen

We duiken nu in de materie van de kostprijs. Je vraagt je misschien af, “Wat is de prijs van een moderne landschapsschilderij?” Het antwoord is: het varieert. Deze prijsverschillen zijn afhankelijk van diverse factoren. Er is sprake van een breed scala, gaande van €799, zoals het ‘Sea View Landscape’ en ‘Blue Horizon’, tot €1999 voor stukken zoals ‘Boiling Bubbles Orange XL’ en ‘Mr. Greenfield Blue Sky’.

Dat maakt hedendaagse kunst toegankelijk voor verschillende budgetten. Maar wat krijg je voor deze prijs? Het gaat om unieke, handgeschilderde kunstwerken, gesigneerd door de kunstenaar zelf. Ze zijn niet alleen een uitdrukking van pure creativiteit, maar ook een toevoeging van serene schoonheid aan je ruimte. Bovendien worden deze kunstwerken zorgvuldig verpakt en wereldwijd verzonden, zonder extra kosten!

Ja, je hebt het goed gehoord. Het verzenden van schilderijen is gratis, ongeacht de grootte van het kunstwerk. Zelfs als het schilderij toch niet aan al je voorkeuren voldoet, kan je het kosteloos retourneren en zoeken naar een ander dat wel naar wens is. Dit garandeert dat je alleen betaalt voor wat je echt wil en elimineert eventuele extra kosten.

Of je nu een kunstverzamelaar bent, een nieuwkomer in de wereld van de kunst, of gewoon iemand die kwaliteit en schoonheid waardeert, moderne landschapsschilderijen zijn een investering die de knusse sfeer in je huis of kantoor kan versterken. Laat je niet ontmoedigen door de prijs. Er is een breed scala aan opties beschikbaar, op alle prijsniveaus. Maak gebruik van de gratis verzend- en retourdiensten en maak je ruimte mooier met moderne landschapsschilderijen.

Neem contact op

Interesse in een uniek, handgeschilderd portret? Mocht u belangstelling hebben voor (een bezichtiging van) het werk van Geert-Jan Kuijpers kunt u een afspraak maken via +31 (0)6-21 88 15 83 of per email. Bij aanschaf van een van de werken is een betalingsregeling mogelijk.

Een belangrijk onderdeel van dit proces is duidelijke communicatie. Geef aan wanneer u het portret klaar wilt hebben zodat Kuijpers kan beoordelen of de gewenste termijn haalbaar is. Op dit moment heeft Kuijpers ruimte voor nieuwe opdrachten en hij kijkt ernaar uit om uw ideeën tot leven te brengen.

Laten we samen dit leuke avontuur aangaan!

Portret laten schilderen

Uw portret laten schilderen door Geert-Jan Kuijpers

Jaden – 60×80 cm – Acrylic – Sold.                                “Geert-Jan Kuijpers legt de focus op het creëren van unieke portretten die niet alleen een visuele gelijkenis uitbeelden, maar ook de essentie van een persoon vangen.

De portretten die Kuijpers maakt zijn kleurrijk en uniek. Er zijn veel portretschilders die realistische portretten maken. Persoonlijk houdt Kuijpers ervan als een portret een levendige impressie geeft van een persoon, waarin die wel herkenbaar is maar het bij hem het meer gaat om een beleving. Daarom schildert Kuijpers zijn portretten in een stijl die spontaan realisme wordt genoemd. Dit geeft een levendige en dynamische uitstraling aan het portret. Een portret laten schilderen is bijzonder. Het is niet alleen een artistieke weergave van een persoon, maar ook een weerspiegeling van hun verhaal en karakter. Klik hier voor meer inspiratie over het laten schilderen van een portret

Oorsprong portret schilderijen

Over de eeuwen heen, zijn portretten een manier geweest om de essentie van een individu vast te leggen. Ze dienden als getuigenissen van iemands uiterlijk, status en persoonlijkheid. De traditie van het schilderen van portretten gaat terug tot de oude Egyptenaren, die portretten maakten voor hun overledenen.

In de Middeleeuwen werden portretschilderijen vaak geassocieerd met royalty’s en aristocratie. Deze kunstvorm was niet alleen bedoeld om een gelijkenis te vereeuwigen, maar ook om macht en rijkdom uit te stralen. Bijvoorbeeld, koningen en koninginnen werden afgebeeld in weelderige kleding en met kostbare juwelen.

Later werd deze kunstvorm toegankelijker voor het publiek tijdens de Renaissance periode. Kunstenaars zoals Leonardo da Vinci en Rembrandt of Frans Hals waren bekwaam in het creëren van levensechte representaties vol emotie en karakter.

Mijn favoriete schilders van portretten in deze moderne tijd zijn onder andere Marlene Dumas en Modigliani.

Proces portret laten schilderen

Het proces begint meestal met een fotoshoot sessie bij Kuijpers of bij de geportretteerde waarbij verschillende foto’s worden genomen van de persoon die geportretteerd zal worden. Tijdens deze sessie maakt hij foto’s die als referentie dienen voor het te tekenen of te schilderen portret. Kuijpers geeft ook advies over zaken zoals compositie en grootte van het portret.

Eén foto wordt vervolgens geselecteerd als basis voor de tekening of het schilderij. Het is echter ook mogelijk om een bestaande foto door de opdrachtgever aangeleverd als referentie te gebruiken.

Kuijpers bezit ook een aantal mooie oude lijsten waar uit gekozen kan worden als uitgangspunt en sfeer voor het portret.

Zodra er akkoord is gegaan over de foto en eventueel lijst en de prijs begint Kuijpers met het tekenen of schilderen. Na ontvangst van een aanbetaling van 50%, start hij het proces. Het kan zijn dat Kuijpers de geportretteerde nog eens wil zien tijdens het werkproces en na ongeveer 14 werkdagen ontvangt u een foto van uw  portret.

De randen van het schilderij zullen ook mee geschilderd worden waardoor inlijsten niet noodzakelijk is en het schilderij ook zonder lijst opgehangen kan worden als dat de keuze van de opdrachtgever zou zijn.

Wil je meer inspiratie op doen over eerdere werken van Kuijpers voordat je een portret laat schilderen?

Prijs portret te laten schilderen

Bij het overwegen van een portret, spelen verschillende factoren een rol in de prijs. Het formaat en het aantal te schilderen personen zijn de meest bepalende factoren.Kuijpers hanteert vaste prijzen voor een eenpersoonsportret op basis van formaat. Neem contact met mij op voor een prijsindicatie op basis van het gewenste formaat. De levertijd is afhankelijk van zowel het formaat als de complexiteit van het werk. Een klein portret (50 x 40 cm) kan bijvoorbeeld binnen een week klaar zijn, terwijl grotere formaten langer tijd nodig hebben door onder andere droogtijden.

Hieronder vindt u een indicatie van mijn tarieven:

30×40 cm va. 350 euro
40×50 cm va. 425 euro
50×60 cm va. 550 euro
60x80cm va. 750 euro
80x100cm va.  900 euro

Deze prijzen zijn gebaseerd op één persoon per portret exclusief lijst. Bij meer personen neemt de prijs toe.

Neem contact op

Interesse in een uniek, handgeschilderd portret? Mocht u belangstelling hebben voor (een bezichtiging van) het werk van Geert-Jan Kuijpers kunt u een afspraak maken via +31 (0)6-21 88 15 83 of per email. Bij aanschaf van een van de werken is een betalingsregeling mogelijk.

Een belangrijk onderdeel van dit proces is duidelijke communicatie. Geef aan wanneer u het portret klaar wilt hebben zodat Kuijpers kan beoordelen of de gewenste termijn haalbaar is. Op dit moment heeft Kuijpers ruimte voor nieuwe opdrachten en hij kijkt ernaar uit om uw ideeën tot leven te brengen.

Laten we samen dit leuke avontuur aangaan!

Erotische kunst

Een erotische tekening of schilderij

Reclining Lady – 20x20cm – Acrylic and Chalk (Sold)

Het kopen of het laten maken van een erotisch schilderij kan een spannende en unieke toevoeging zijn aan je kunstcollectie. Het is een manier om zowel de schoonheid van het menselijk lichaam te vieren als om een beetje pit aan je interieur toe te voegen.

Het kan zijn dat je een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar iets unieks voor je huis, iemand wilt verrassen, het spannend vind om naakt te poseren of gewoon nieuwsgierig bent naar dit onderwerp. We gaan een opwindende reis maken in de wereld van erotische kunst.

Klik hier voor meer inspiratie over de erotische schilderijen van Geert-Jan Kuijpers.

Oorsprong erotische schilderijen

Erotische kunst is geen recent fenomeen, maar heeft diepe wortels in de geschiedenis. Verschillende oude culturen, zoals de Romeinen en Grieken, omarmden erotische afbeeldingen als een viering van seksualiteit en liefde. In deze context ben ik van plan om het mysterie achter de oorsprong van erotische schilderijen te ontrafelen.

Het begon allemaal met prehistorische rotsschilderingen die menselijke seksuele handelingen afbeeldden. Deze vroege representaties waren wellicht symbolisch en werden gebruikt tijdens vruchtbaarheidsrituelen. Na verloop van tijd werd dit soort kunst steeds gedetailleerder, wat leidde tot gedetailleerdere weergaven van naakte figuren in antieke Griekse pottenbakkerij bijvoorbeeld.

In middeleeuwse tijden werd erotische kunst minder openlijk geaccepteerd door religieuze beperkingen, maar het verdween nooit volledig. Kunstenaars verborgen vaak dubbelzinnige of expliciete seksuele inhoud binnen anderszins ‘onschuldige’ werken.

Met de komst van het fotografie tijdperk in de 19e eeuw kreeg erotische kunst een nieuwe impuls. Kunstenaars begonnen foto’s te maken die zowel sensueel als provocerend waren – grenzen verleggend op manieren die voorheen niet mogelijk waren.

De 20e eeuw bracht nog meer vrijheid voor kunstenaars om erotisch materiaal te verkennen en uit te drukken, resulterend in een breed scala aan stijlen, van het subtiel suggestieve tot het expliciet seksuele.

Hoewel de maatschappelijke acceptatie van erotische kunst door de eeuwen heen is gevarieerd, heeft het altijd bestaan en blijft het evolueren. Tegenwoordig wordt erotische kunst gezien als een geldige uitdrukking van menselijke seksualiteit en emotie, waarbij kunstenaars blijven experimenteren met nieuwe manieren om deze complexe aspecten van het menselijk bestaan te verkennen.

Erotische schilderijen door Geert-Jan Kuijpers

Geert-Jan Kuijpers heeft zich gespecialiseerd in het creëren van erotische kunstwerken. Zijn werk is opmerkelijk omdat hij de menselijke vorm en seksualiteit viert met zowel subtiliteit als kracht.

De gedurfde werken van Kuijpers tonen de sensualiteit en passie die inherent zijn aan de menselijke ervaring. Elk stuk is doordacht gecomponeerd om emotie op te roepen – of dat nu lust, liefde of iets daartussenin is.

Kuijpers’ creatieve proces begint met een idee, met inspiratie vaak afkomstig uit persoonlijke ervaringen of culturele invloeden. Hij werkt eerst in schetsvorm voordat hij naar het uiteindelijke medium overgaat, waarbij hij verschillende technieken gebruikt zoals olieverf, acrylverf en aquarel en krijt.

Zijn erotisch getinte werken zijn niet alleen provocerend maar ook esthetisch mooi. Ze nodigen de kijker uit om na te denken over hun eigen percepties van seksualiteit en schoonheid. Of je nu een verzamelaar bent op zoek naar gedurfde nieuwe stukken voor je collectie, of gewoon iemand die geniet van mooie kunstwerken, Geert-Jan Kuijpers’ erotische schilderijen zijn ontegenzeggelijk boeiend.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel erotisch van aard, de werken van Kuijpers niets weghebben van vulgariteit. In plaats daarvan presenteert hij seksualiteit als een natuurlijke en mooie expressie van menselijke connectiviteit, waardoor zijn publiek wordt uitgenodigd om na te denken over hun eigen opvattingen en ervaringen.

Het werk van Geert-Jan Kuijpers is toegankelijk via deze website en kan ook worden bekeken in fysieke tentoonstellingen, waardoor liefhebbers van erotische kunst een stukje van mijn visie en passie kunnen ervaren. Zijn erotische schilderijen blijven de grenzen verleggen van wat mogelijk is binnen deze kunstvorm, terwijl ze tegelijkertijd een boeiend perspectief bieden op menselijke seksualiteit en emoties.

Aanpak maken erotisch schilderij

Het creëren van een erotisch schilderij vereist een delicate balans tussen sensualiteit, seksualiteit en schoonheid. De kunstenaar moet de grenzen opzoeken, maar tegelijkertijd de integriteit van het onderwerp behouden.

Bij het ontwerpen van een erotisch kunstwerk ligt de focus op het weergeven van menselijke connectiviteit. Het gaat om meer dan alleen naaktheid; er wordt gestreefd naar uitdrukkingen die zowel provocatief als esthetisch aantrekkelijk zijn, zonder vulgair te worden. Soms zijn de werken subtiel en erotisch van aard maar vaak tonen ze ook een exhibitionistische voorstelling en expliciete weergaves van seksuele handelingen.

Het resultaat is altijd een uniek stuk dat de kijker uitnodigt om na te denken over seksualiteit en schoonheid, en tegelijkertijd een oogstrelend toevoeging is aan hun kunstcollectie.

Om deze redenen ziet hij het maken van een erotisch schilderij niet alleen als een creatieve uitdaging, maar ook als een kans om bij te dragen aan de voortdurende evolutie van erotische kunst. Het doel is altijd om grenzen te verleggen en nieuwe manieren te vinden om menselijke emoties op doek vast te leggen.

De prijs van een erotische tekening of schilderij

Bij het kopen of laten maken van een erotisch schilderij, wordt de prijs bepaald door een aantal factoren. Het hangt af van de grootte van het kunstwerk, het gebruikte materiaal en de tijd die ik als kunstenaar heb geïnvesteerd in het werk.

Een klein erotisch schilderij kan bijvoorbeeld al beschikbaar zijn voor € 225 terwijl grote werken, afhankelijk van hun complexiteit en detailniveau tot wel € 2500 kunnen kosten.

Vanuit mijn perspectief als kunstenaar besteed ik uren aan elk stuk dat ik creëer – schetsen maken, kleuren kiezen, details toevoegen – om ervoor te zorgen dat elk stuk uniek is en emoties oproept bij degene die ernaar kijkt. Deze investering in tijd en energie heeft invloed op de uiteindelijke prijs van het schilderij.

In de werken die op de website te zien zijn bij Erotiek en Naakten toont hij enkele beelden van exhibitionisme en eigenliefde.
Mensen die niet bang of beschaamd zijn om zichzelf te laten zien, omdat dat niet nodig is.
Na het lezen van een artikel over een tentoonstelling in Nederland waar foto’s van naaktheid in een speciale aparte ruimte achter gordijnen werden geplaatst met een waarschuwing en enkele artikelen/discussies over problemen met naaktheid in de kunst in het algemeen, besloot hij terug te slaan en erotische werken te maken om mensen aan te moedigen trots te zijn op hun lichaam en hun seksualiteit en dat er niets mis is met naaktheid, (zelf)genegenheid, porno of intimiteit.

Inspirerende kunstenaars van erotische werken zijn Egon Schiele en Jean Cocteau

Tongue in Cheek – 50×65 cm

Neem contact op

Interesse in een erotisch schilderij? Mocht u belangstelling hebben voor (een bezichtiging van) het werk van Geert-Jan Kuijpers kunt u een afspraak maken via +31 (0)6-21 88 15 83 of per email. Bij aanschaf van een van de werken is een betalingsregeling mogelijk.

Een belangrijk onderdeel van dit proces is duidelijke communicatie. Geef aan wanneer u het portret klaar wilt hebben zodat Kuijpers kan beoordelen of de gewenste termijn haalbaar is. Op dit moment heeft Kuijpers ruimte voor nieuwe opdrachten en hij kijkt ernaar uit om uw ideeën tot leven te brengen.

Laten we samen dit leuke avontuur aangaan!